• Dom
  • Prywatność

Polityka prywatności

W firmie Technetix dbamy o dane kontaktowe użytkowników.  Stosujemy się rygorystycznie do wymagań brytyjskiej ustawy o ochronie danych z 1998 r.

Niniejsza polityka opisuje, w jaki sposób zbieramy, wykorzystujemy i dbamy o informacje dostarczane nam podczas korzystania ze strony internetowej Technetix.com.

Jakie informacje gromadzimy?

Kiedy prosisz nas o informacje lub prosisz kogoś z Technetix o kontakt, prosimy Cię o podanie imienia i nazwiska, adresu, adresu e-mail, numer telefonu oraz nazwy i adresu organizacji.

Możemy również poprosić o podanie nam innych danych, na przykład co jakiś czas możemy prosić o wypełnienie kwestionariusza, aby ocenić naszą działalność.

Do czego wykorzystujemy dane osobowe?

Chcemy lepiej rozumieć oczekiwania klientów.  Wykorzystujemy je, aby oferować produkty i usługi, które naszym zdaniem będą odpowiednie do danej działalności, i próbować poprawić sposób korzystania ze strony. Podstawowe zastosowania danych użytkownika są następujące:

• pomoc w prowadzeniu witryny internetowej Technetix
  • pomoc w przeglądaniu, rozwijaniu i doskonaleniu produktów i usług
  • wysyłanie szczegółowych informacji o produktach i usługach, jakie naszym zdaniem mogą być interesujące w danej działalności
  • informowanie na bieżąco o nowościach Technetix

Niepożądanych wiadomości nienawidzimy tak samo, jak nasi użytkownicy, więc możesz samodzielnie zdecydować, czy chcesz otrzymywać te informacje, czy nie.

Komu ujawniamy dane osobowe użytkowników?

Możemy dostarczyć informacje o użytkownikach pracownikom i przedstawicielom Technetix, zajmującym się obsługą klientów, produktów i usług świadczonych przez Technetix lub grupę teraz lub w przyszłości.

Z informacji zbiorczych i statystycznych możemy korzystać w celach korzystania z serwisu monitorującego, aby rozwijać stronę internetową i nasze usługi. Możemy przekazywać taką anonimową informację zbiorczą osobom trzecim, na przykład partnerom i reklamodawcom.  Statystyki takie nie zawierają informacji pozwalających na zidentyfikowanie użytkownika.

Nie udostępniamy ani nie ujawniamy Państwa danych osobowych osobom trzecim, chyba że następuje to zgodnie z niniejszą polityką lub wymaga tego od nas prawo.

Przekazywanie informacji za granicę

Firma Technetix ma oddziały w Wielkiej Brytanii, USA, Holandii, Hiszpanii, Polsce, Kosowie, Belgii, Irlandii i na Tajwanie; Technetix ma przedstawicielstwa w Norwegii, Szwecji, we Francji, w Portugalii, Niemczech, Czechach, Chorwacji, Hongkongu, Malezji i Meksyku — istnieje możliwość, że dane użytkownika lub zgromadzone informacje zostaną przekazane tym oddziałom lub przedstawicielstwom, jeśli uznamy, że może to być dla użytkownika korzystne, w szczególności jeśli działalność użytkownika jest prowadzona w jednym z tych krajów.

Wnioski o informacje

Możesz poprosić nas o kopię informacji, które posiadamy o Tobie, w dowolnej chwili, za co pobierzemy opłatę administracyjną w wysokości 10 GBP.  Na wniosek użytkownika poprawimy wszelkie nieścisłości w posiadanych danych.

Kontakt z nami

W przypadku pytań lub wątpliwości dotyczących wykorzystywania danych osobowych prosimy o kontakt:  info@technetix.com w pierwszej kolejności.  Można również skierować pismo do pracownika odpowiedzialnego za ochronę danych (Data Protection Officer) na adres: Technetix Limited, Communications House, Edward Way, Burgess Hill, West Sussex, RH15 9TZ, Wielka Brytania.